tactix® Delta – Sapphire-editie

KLAAR VOOR DE MISSIE

Het robuuste ontwerp van deze hoogwaardige GPS-smartwatch voldoet aan militaire normen en biedt gespecialiseerde tactische functies, maar ook kaarten, muziek, geavanceerde trainingsfuncties en meer.

Een eersteklas ontwerp dat voldoet aan militaire normen (MIL-STD-810).

Tactische functies zoals compatibiliteit met nachtzichtbrillen en meer voor veldwerk.

Navigeer door de wereld met behulp van ondersteuning voor multi-GNSS en outdoorsensoren.

Meet hardloop- en fietsprestaties zoals je nooit voor mogelijk had gehouden.

Slimme functies, zoals betalingen, muziek en meldingen wanneer je de watch koppelt met je smartphone.

Laat je niet beperken door de levensduur van de batterij. Maximaal 21 dagen in smartwatchmodus.

ROBUUST DESIGN

Dit robuuste, maar geavanceerde ontwerp is getest en voldoet aan de Amerikaanse militaire normen (MIL-STD-810). Het heeft een groot scherm van 1,4 inch dat 36% groter is dan dat van eerdere tactix modellen.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

De uitstraling van deze smartwatch sluit aan bij jouw levensstijl met de krasbestendige, koepelvormige lens van saffierglas, een zwarte stalen behuizing met DLC-coating en een zwarte stalen afdekking met PVD-coating aan de achterkant.

Klaar voor de volgende missie.

MOGELIJKHEDEN VOOR NACHTZICHT

Eenvoudig schakelen tussen dagweergave en nachtweergave met een scherm dat gelezen kan worden met een nachtzichtbril.

JUMPMASTER-MODUS

Met deze functie worden “high altitude release points” berekend volgens militaire richtlijnen en kun je naar je doel navigeren zodra je bent gesprongen.

WEERGAVE MET TWEE POSITIES

Synchroniseer je locatie eenvoudig met anderen door zowel het Universal Transverse Mercator (UTM) als het referentiesysteem met een militair grid (MGRS) op hetzelfde scherm te bekijken.

STEALTH-MODUS

Schakel de stealth-modus in om het opslaan en delen van je GPS-positie te stoppen en draadloze connectiviteit en communicatie uit te schakelen.

KILL SWITCH

Als beveiliging een probleem wordt, wis je met de kill switch het gebruikersgeheugen van het toestel.

GEPROJECTEERDE WAYPOINTS

Stel externe geoposities in, sla ze op en gebruik ze later tijdens navigatie.

Functies voor je volgende avontuur.

MULTI-GNSS

Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat de weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

ABC-SENSOREN

Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

EXPEDITIEMODUS

Trek eropuit en leg grote afstanden af voordat je het horloge weer moet opladen. De Expeditiemodus, waarin de GPS-positiebepaling ultraweinig energie verbruikt, gaat weken mee.

TOPOGRAFISCHE EN SKIKAARTEN

Gebruik de topografische kaarten van Europa om je te helpen met het navigeren door je avonturen. Bekijk de namen en moeilijkheidsgraden van afdalingen voor 2.000 skiresorts.

CLIMBPRO

Gebruik ClimbPro de klimplanner op gedownloade parcoursen om real-time informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

GOLFBANEN

Bekijk CourseView kleurenkaarten voor meer dan 41.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van knop-targeting en de PlaysLike Distance functie.

AFSLAG-VOOR-AFSLAG NAVIGATIE

Volg een route of koers met behulp van gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen, zodat je tijdig weet wanneer de volgende afslag komt.

RONDRITTEN

Voer een afstand in die je wilt afleggen en ontvang voorstellen voor routes die je terugbrengen naar je vertrekpunt. Trendline popularity routing helpt je de beste plaatselijke routes te vinden.

Til je prestaties naar een geheel nieuw niveau.

SPORTAPPS

Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trailrunning, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen en nog veel meer.

WORKOUTS MET ANIMATIE

Dit horloge biedt eenvoudig te volgen workouts met animaties voor cardio, krachttraining, yoga en Pilates die je op het horlogescherm kunt bekijken.

PRESTATIEGEGEVENS

Bekijk geavanceerde trainingsgegevens waaronder hardloopdynamica, aan de temperatuur en hoogte aangepaste VO2 max, hersteladvies en nog veel meer1.

PACEPRO TECHNOLOGIE

Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan jouw niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

HARTSLAGMETER BIJ DE POLS

De verbeterde optische hartslagtechnologie1 berekent je stressniveau op basis van de intensiteit van je fitnessactiviteiten en de wisselingen van je hartslag. Deze metingen worden ook gedaan onder water zonder een hartslagband.

PULSE OX SENSOR

Ten behoeve van hoogteacclimatisatie of slaapmonitoring gebruikt een Pulse Ox2 sensor lichtstralen op je pols om te meten hoe goed je lichaam zuurstof absorbeert.

ADEMHALING METEN

Zie hoe je de hele dag ademt, terwijl je slaapt en tijdens de ademhalings- en yoga-activiteiten.

BODY BATTERY ENERGIEMONITOR

Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagwisselingen, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer je je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

POWER MANAGER

Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van uw horloge beïnvloeden, zodat je snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.

BATTERIJ

De interne, oplaadbare lithiumbatterij heeft een levensduur tot 21 dagen in de smartwatchmodus, tot 15 uur in de GPS-modus met muziek en tot 80 dagen in de batterijspaarstand.

Meer functies voor het alledaagse leven.

SMARTPHONE MELDINGEN

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

MUZIEKAPPS

Sla tot 2000 nummers op of open streamingapps van compatibele services, zoals Spotify®, Deezer en Amazon Music, en luister via een hoofdtelefoon met Bluetooth®technologie.

GARMIN PAY™ MOBIELE BETALINGEN

Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende providers.

VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES

Als je je onveilig voelt of als je watch registreert dat er een ongeval is gebeurd, verzenden de hulp- en ongevaldetectiefuncties3 je locatie naar de contacten voor noodgevallen.