tactix® Charlie

€ 749,99

Hoogwaardig GPS horloge met tactische functionaliteit

  • 1,2 inch scherm met hoge resolutie, leesbaar in de volle zon en met een koepelvormige lens van saffierglas; schakel tussen gebruik voor overdag en compatibiliteit met een nachtzichtbril
  • Inclusief vooraf geïnstalleerde TopoActive kaarten van Europa en navigatie via routekaarten
  • Robuust ontwerp met een zwarte titanium behuizing met DLC-coating, zwarte titanium afdekking aan de achterkant en roestvrijstalen knoppen — en een ingebouwde Elevate polshartslagmeter1
  • Specifiek op tactiek gerichte functies zoals de Jumpmaster app, projectie van via-punten, GPS-formattering met dubbele locaties en vooraf geïnstalleerde tactische activiteit
  • Geïntegreerde navigatiesensoren zoals GPS en GLONASS, en een 3-assig kompas, een barometer, hoogtemeter en gyroscoop
  • De batterij gaat wel 12 dagen mee2 in de smartwatch-modus, 20 uur in de GPS-modus en 35 uur in de UltraTrac batterijspaarstandmodus

Dankzij een combinatie van speciale tactische functies en smart functies voor fitnesstraining en outdoornavigatie is ons tactix Charlie multisport-GPS-horloge uitermate geschikt in veeleisende omstandigheden — denk bijvoorbeeld aan veldwerk of kantoorbanen. Het extra robuuste, geheel zwarte horloge beschikt over gekleurde TopoActive navigatiekaarten van Europa, een polshartslagmeter, fitnesstraininggegevens, compatibiliteit met een nachtzichtbril en meer. De titanium behuizing met DLC-coating zorgt voor een maximale weerstand tegen schuren en corrosie.

Kies uw route naar succes

Of u nu stevig aan het trainen of gewoon aan het hardlopen bent, het tactix Charlie horloge bevat geïntegreerde kaarten en navigatiefuncties waarmee u zich goed kunt oriënteren en op koers kunt blijven. Full-color TopoActive kaarten van Europa zijn vooraf geïnstalleerd op het horloge en de kaartgegevens zijn geoptimaliseerd, zodat u in één oogopslag kunt navigeren en uw locatie kunt zien. Dankzij de ontvangst van de satellietnetwerken GPS en GLONASS kunt u uw gegevens in veeleisendere omstandigheden bijhouden dan wanneer u alleen met GPS werkt. U kunt uw horloge ook gebruiken om routes te maken en te volgen, en locaties te markeren zoals een camping, voertuig, controlepunten op de route of andere nuttige punten.

!#185970%%alt%%#!

Buiten op uw eigen manier navigeren

Uw tactix horloge beschikt niet alleen over een hulpfunctie via kaarten, maar ook over een hoogtemeter, barometer en kompas, zodat u zich zowel op gevestigde paden als nieuwe routes kunt wagen. De geïntegreerde hoogtemeter toont hoogtegegevens om nauwkeurig stijg- en daalgegevens bij te houden tijdens een activiteit als hiken. Met het 3-assige elektronische kompas met kantelcompensatie vindt u altijd uw weg, ongeacht of u beweegt.

!#185971%%alt%%#!

Geïntegreerde tactische functies

De tactische functies van het horloge omvatten Jumpmaster activiteiten, geprojecteerde via-punten en een gegevenspagina van GPS-coördinaten met twee indelingen die de weergave ondersteunt van MGRS, graden/minuten/seconden en meer.

!#185972%%alt%%#!

Meet uw prestaties en evalueer uw trainingen en herstel

Voor stevige trainingen en fitnessactiviteiten biedt de tactix Charlie fitnessfuncties voor geavanceerde prestaties. Trainingsstatus is een nieuwe functie die automatisch uw recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren evalueert. Zo weet u of u effectief, optimaal of te intensief traint. De nieuwe anaeroob trainingseffect- waarde geeft onmisbare inzichten in aspecten van uw trainingsprestaties. Zo bepaalt u of de training uw prestatievermogen verbetert. U hebt ook zicht op uw algehele trainingsbelasting die uw trainingsarbeid in de afgelopen 7 dagen meet en vergelijkt met uw optimale fitnessbereik en recente trainingsgeschiedenis. Voor extra motivatie kunt u geavanceerde workouts en trainingsplannen downloaden via Garmin Connect.

!#185973%%alt%%#!

Hartslagmeter aan de pols

Met de Elevate hartslagtechnologie1 kunt u via uw pols uw hartslaggegevens bijhouden zonder een borstband te hoeven dragen. Het horloge gebruikt behalve uw aantal stappen en uw slaapgedrag ook uw hartslag voor het berekenen van het aantal verbrande calorieën en de intensiteit van uw workouts. Het meet ook uw hartslagwisselingenom een stressscore te berekenen waarmee u kunt bepalen voor welke mate van activiteit uw lichaam gereed is.

!#185976%%alt%%#!

Blijf slim verbonden

de tactix Charlie ondersteunt slimme meldingen2 wanneer het met een compatibel toestel gekoppeld is. Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen direct op uw horloge — altijd, ongeacht waar u bent. Andere connected functies omvatten automatische uploads naar onze Garmin Connect online fitnesscommunity, live volgen, GroupTrack3 en informatie delen op sociale media via onze gratis Garmin Connect en Garmin Connect Mobile apps.

!#185977%%alt%%#!

Hoogwaardige materialen, sterke prestaties

Het geheel zwarte, ontspiegelde tactix Charlie horloge is gemaakt van het beste hoogwaardige materiaal, zodat u het overal kunt dragen. De lichte, titanium behuizing heeft een DLC-coating en roestvrijstalen knoppen, zodat schuren en corrosie worden geminimaliseerd. Het horloge heeft een krasbestendige, koepelvormige lens van saffierglas en een helder full-color Garmin Chroma Display scherm met een ‘nachtzicht’-modus die de gebruiker in kan schakelen. Met deze modus kunt u de schermverlichting lager instellen, zodat u er geen last van hebt tijdens het gebruik van een nachtzichtbril. Het horloge is waterbestendig tot 10 ATM (100 meter) en wordt geleverd met een zwarte siliconen band voor alle weersomstandigheden. U kunt ook variëren met de grote selectie van QuickFit® banden waarmee u kunt kiezen uit hoogwaardig leer, metaal of silicone — zo kiest u de perfecte band voor elke sport of activiteit.

!#185978%%alt%%#!

Aangepaste apps, watch faces en meer

U kunt uw tactix Charlie naar wens aanpassen met gratis downloads uit onze Connect IQ store. U kunt uw watch face aanpassen, gegevensvelden toevoegen of apps en widgets downloaden die u in een oogwenk voorzien van informatie.

Garmin werkt samen met topbedrijven en de beste ontwikkelaars aan het opbouwen van strategische relaties die bijdragen aan uw tactix Charlie multisporthorloge. Bedrijven als Uber, Strava, AccuWeather en vele andere bieden apps en verbeteringen waarmee u uw horloge op allerlei manieren kunt aanpassen aan uw levensstijl.

Hardloopvermogen

Geef uw training een boost en download onze Running Power app in de Connect IQ store naar uw compatibele horloge. De Running Power app is ontwikkeld door Garmin Labs en verzamelt allerlei gegevens, zoals tempo, verticale oscillatie, helling en zelfs de plaatselijke windomstandigheden. Zo ziet u met hoeveel vermogen u afzet tijdens het hardlopen. Als u elke minuut en kilometer weet hoeveel energie u gebruikt, kunt u beter uw tempo bepalen zodat u niet voortijdig uitgeput raakt. Het beste nieuws? Als u al de juiste Garmin toestellen hebt, kost het u niets extra’s om alles uit uw hardloopsessies te halen. U hebt alleen een tactix Charlie horloge nodig en een van deze drie accessoires: HRM-Run, HRM-Tri of de Running Dynamics Pod. Meer informatie

1 Nauwkeurigheid van activity trackers
2 Indien gekoppeld met een compatibele telefoon
3 GroupTrack kan tot 50 fietsers volgen.