tactix® Bravo

€599,99

De perfecte combinatie van prestatievermogen en functionaliteit

 • Garmin Chroma Display™ van 1,2 inch dat ook in zonlicht goed leesbaar is; in kleur, met een sterke gebogen lens van saffierglas
 • Dual-mode schermverlichting bij gewoon gebruik en bij gebruik van nachtzicht
 • Roestvrijstalen EXO™ antenne met coating van zwart diamantachtige koolstof (DLC) op de rand, geribd voor extra slijtvastheid, niet-reflecterend en robuust afgewerkt
 • Het volledig zwarte, onopvallende, maar robuuste, ruige ontwerp is geïnspireerd op de eisen die worden gesteld aan apparatuur voor gebruik in het veld
 • Uiterst gevoelige GPS en GLONASS satellietontvangst
 • Speciaal profiel voor tactische activiteiten met instelling van tactische gegevensvelden met behulp van dual grid-coördinaten en vooraf geladen applicaties, zoals Jumpmaster en waypointprojectie.
 • Batterijduur: Maximaal 2 weken in smartwatch-modus (afhankelijk van de instellingen), maximaal 20 uur in de GPS-modus of maximaal 50 uur in de UltraTrac™ batterijbesparingsmodus.

tactix® Bravo GPS-sporthorloge voor tactische training en outdoor-navigatie combineert speciale tactische functies met fitnesstraining en slimme functies in een volledig zwart, robuust en krachtig ontwerp voor gebruik in het veld bij tactische oefeningen. Het Dual Mode scherm garandeert optimale leesbaarheid onder normale omstandigheden en beschikt tevens over een modus voor gebruik met nachtzichtkijker.

 

 

Stijlvol en bestand tegen de meest ruige omstandigheden

Het ontwerp van de tactix Bravo is zo onopvallend mogelijk gehouden, met zwartmetalen onderdelen met niet-reflecterende DLC-coating en gebogen lens om reflectie te vermijden. Het horloge wordt geleverd met twee stevige, verwisselbare nylon bandjes, zwart en olijfkleurig, met 3 ringen. Het horloge is voorzien van een bestendige, roestvrijstalen EXO™ antenne met coating van zwart diamantachtig koolstof (DLC) op de rand, geribd voor extra slijtvastheid, niet-reflecterend en robuust afgewerkt, en heeft een met glasvezel versterkte behuizing voor extra duurzaamheid. Dankzij het in zonlicht afleesbare Chroma scherm met hoge resolutie en LED-schermverlichting kunt u uw gegevens onder alle lichtomstandigheden lezen. In de optionele “nachtzichtmodus” wordt de schermverlichting verlaagd tot een niveau waarbij een nachtzichtkijker kan worden gebruikt. Het tactix Bravo horloge is waterbestendig tot 100 meter en heeft een batterij met een gebruiksduur tot 50 uur in UltraTrac™ batterijspaarstand, 20 uur in GPS-modus en tot 3 weken in smartwatchmodus (afhankelijk van de instellingen).

 

Ingebouwde tactische functies

Tot de tactische functies behoren een speciaal profiel voor tactische activiteiten, Jumpmaster activiteiten, geprojecteerde waypoints en een GPS-coördinatenpagina met dubbele positienotatie die MGRS, Graden/Minuten/Seconden en meer ondersteunt.

Complete navigatie

tactix Bravo biedt uitgebreide navigatie- en volgfuncties die u helpen uw weg te vinden, ook buiten de gebaande paden, met GPS plus ABC (hoogtemeter, barometer en kompas). Met de functie TracBack® kunt u via dezelfde route terugkeren naar uw beginpunt. De ingebouwde sensors geven informatie over koers, hoogte en weersveranderingen. Tijdens uw trips wordt een GPS-tracklog bijgehouden, een soort elektronisch kruimelspoor. Op die manier kunt u ook locaties markeren, bijvoorbeeld van doelen, landingszones, campers, materiaalwagens of controleposten. Met tactix Bravo kunt u ook waypoints maken, naar waypoints navigeren of een koers volgen.tactix Bravo is voorzien van zowel ANT+® als Bluetooth®3 draadloze connectiviteit en slimme functies om locaties en routes draadloos te delen.

Meer dan een gewoon sporthorloge

tactix Bravo is uitgerust met een barometrische hoogtemeter en een 3-assig elektronisch kompas. Het toestel kalibreert deze sensoren automatisch met behulp van de GPS-ontvanger zodat u over de meest nauwkeurige gegevens beschikt. De ingebouwde hoogtemeter biedt hoogtegegevens waarmee u uw stijging en daling nauwkeurig in de gaten houdt, terwijl de barometer weersveranderingen kan voorspellen op basis van luchtdruktrends. Het 3-assige elektronische kompas werkt onder alle omstandigheden nauwkeurig, zodat bij tactische manoeuvres steeds de juiste positie wordt behouden. Voor nauwkeurige temperatuurmetingen op uw horloge koppelt u de tactix Bravo met onze externe tempe temperatuursensor.

Het bewijs van uw potentieel

Het tactix Bravo horloge zit boordevol trainingsfuncties die u alles vertellen over uw conditie en fitheid. De VO2 max-schatting verwerkt gegevens zoals uw hardloopsnelheid, hartslagen per minuut en hartslagwisselingen om een schatting te maken van het maximale zuurstofvolume dat u per minuut kunt opnemen. Volg veranderingen om te zien hoe u fitter wordt en om uw conditie te vergelijken met die van anderen. Andere fitnessfuncties zijn hersteladvies, met een hersteltimer en herstelcontrole, plus de functie racevoorspelling, die uw ideale finishtijd voorspelt op basis van uw huidige VO2 max-waarde.

Zorg dat u er klaar voor bent

Wanneer u hardlopen serieus neemt, houdt de tactix Bravo met de optionele HRM-Run monitor alle geavanceerde gegevens bij die u nodig hebt om beter te worden:

Geavanceerde hardloopdynamica analyseren uw hardloopprestaties:

 • Verticale beweging (oscillatie) en ratio — berekenen de ‘staphoogte’ in uw hardloopbeweging en het kosten-baten percentage voor uw staplengte
 • Grondcontacttijd en balans — toont hoe lang uw voet op de grond is in plaats van in de lucht tijdens uw hardloopbeweging, en geeft inzicht in uw hardloopsymmetrie
 • Cadans — het aantal stappen per minuut
 • Staplengte — bepaalt een responsief huidig tempo
 • Fysiologische meetwaarden meten uw hart voor de volgende gegevens:
  • Stressscore – tactix Bravo 3 meet drie minuten lang uw hartslagwisselingen bij stilstand om uw stressniveau te schatten. Dit gebeurt op een schaal van 1 tot 100, waarbij lage scores een laag stressniveau aangeven
  • Prestatieconditie – Nadat u 6-20 minuten aan het hardlopen bent vergelijkt tactix Bravo uw real-time conditie met uw gemiddelde fitnessniveau
  • Lactaatdrempel – Door een analyse van uw tempo en hartslag schat tactix Bravo in wanneer uw spieren op hoog tempo vermoeid zullen raken

Aangepaste apps en wijzerplaten

Personaliseer uw tactix Bravo horloge met gratis downloads uit onze Connect IQ™ store. U kunt uw wijzerplaat aanpassen, gegevensvelden toevoegen en apps en widgets downloaden die u in één oogopslag informatie geven.

Personaliseer de watch face van uw horloge

Download de gratisGarmin Face It™ watch face app om uw toestel te personaliseren met een foto van uw smartphone. Download de app, kies een foto in uw fotobibliotheek, pas de tijdweergave aan en stel de foto in als de watch face van uw horloge. Met Garmin kunt u uw horloge een persoonlijke touch geven, bijvoorbeeld met een foto van een schitterend uitzicht die u hebt genomen op uw laatste wandeltocht of een foto van uw nieuwe puppy.

Blijf verbonden

Met smartphone meldingen³ kunt u e-mails, sms-berichten en meldingen direct op uw horloge ontvangen, zelfs als u onderweg bent. tactix Bravo ontvangt het draadloze signaal van een compatibele smartphone4, laat u weten dat er een bericht is en geeft de volledige tekst op het eigen scherm weer wanneer u klaar bent om die te lezen.

Andere connected functies zijn automatisch uploaden naar de Garmin Connectonline fitnesscommunity, in real-time laten volgen met LiveTrack en delen op sociale media via onze gratis Garmin Connect en Garmin Connect™ Mobile apps. U kunt de muziekspeler op uw telefoon en uw VIRB® XE action camera op afstand bedienen. Het toestel beschikt standaard over de functies Vind mijn telefoon en Vind mijn horloge. De activity tracking functie4 telt uw dagelijkse stappen, aantal verbrande calorieën en gelopen trappen; de functie om slaap bij te houden registreert uw slaappatronen om meer inzicht te bieden in uw gezondheid.