Garmin vívomove™

Analoog horloge met activity tracker

  • Gebruiksduur van batterij: 1 jaar
  • Stijlvol, tijdloos ontwerp
  • Rode bewegingsbalk en stappen weergegeven op wijzerplaat
  • Telt stappen en houdt slaap bij
  • Wordt automatisch gesynchroniseerd2 met Garmin Connect™ om activiteiten op te slaan en te plannen en resultaten te delen

Stappen in stijl

Of u nu loopt op hoge hakken of in een driedelig pak, met de vívomove kunt u de hele dag in stijl uw activiteiten volgen1. Het elegante uurwerk telt stappen, houdt slaap bij en synchroniseert gegevens met de Garmin Connect™ Mobile app, zodat u uw statistieken in detail kunt bekijken.

Geeft de tijd aan en vertelt u wanneer het tijd is om te bewegen

Bovendien worden de stappen die u zet de hele dag bijgehouden en weergegeven op de wijzerplaat. De rode bewegingsbalk wordt groter na elke 15 minuten inactiviteit en begint pas opnieuw nadat u een paar minuten hebt gelopen. Het aantal stappen wordt ook weergegeven als percentage van uw doel om u te motiveren dat doel te halen.

connect screenshot

Inzicht via Garmin Connect

Uw vívomove synchroniseert gegevens de hele dag met Garmin Connect Mobile. Garmin Connect is de enige gratis app die al uw gegevens analyseert en u op basis daarvan voorziet van belangrijke inzichten die u helpen om elke dag weer beter te presteren. Hieronder vallen herinneringen om te gaan bewegen als het erop lijkt dat u uw stapdoelen niet gaat halen — of felicitaties als u deze doelstelling wel behaalt. Daarnaast krijgt u gezondheidstips van experts die als een virtuele coach functioneren. Om u volledig inzicht te geven in uw conditie en welzijn uploadt Garmin Index Smart Scale3 uw gewicht, BMI, lichaamsvetpercentage en meer automatisch naar Garmin Connect. Dus download de app en bereid u voor. Het bijhouden van uw dagelijkse activiteiten en conditie is zojuist sneller, eenvoudiger en simpelweg beter geworden.

Personaliseer uw horloge

Stileer uw horloge met de verschillende verwisselbare banden die verkrijgbaar zijn voor de vívomove. We bieden banden voor elke gelegenheid, van casual voor bij een voetbalwedstrijd tot extra chique voor bij een galadiner.