Garmin quatix® 5

Speciaal ontworpen voor op het water

  • Te koppelen met compatibele Garmin kaartplotters en andere toestellen om de stuurautomaat op afstand3 te bedienen, waypoints op afstand te markeren, gegevens te streamen, hulpfuncties bij wedstrijdzeilen te gebruiken en nog veel meer.
  • Via de ingebouwde FUSION-Link™ Lite app kunt u aangesloten StereoActive™ apparatuur en andere stereo-modellen met ANT® (RA70/BB100) bedienen
  • Inclusief Elevate™ polshartslagmeting1
  • Connected functies2 omvatten smartphone meldingen, automatische uploads naar de Garmin Connect™online fitnesscommunity en personalisatie met gratis wijzerplaten en apps uit onze Connect IQ™ store
  • Batterijlevensduur: Maximaal 2 weken in smartwatch-modus (afhankelijk van de instellingen), maximaal 24 uur in GPS-modus en maximaal 60 uur in UltraTrac™ batterijbesparende stand

Via ons populaire fēnix® 5 platform biedt deze multisport smartwatch voor watersporters uitgebreide functionaliteiten om controle te houden over uw boot. U kunt verbinding maken met compatibele Garmin kaartplotters en andere toestellen om gegevens te streamen naar uw quatix 5, zoals snelheid, diepte, temperatuur en wind. Deze compacte en stijlvolle maritieme smartwatch met gemakkelijk te verwisselen polsbanden is ook voorzien van geavanceerde fitnessfuncties en polshartslagmeting. Met de quatix 5 met ingebouwde activiteitenprofielen en prestatiegegevens voor paddle-boarden, zwemmen​en kanoën kunt u elke sport volgen.

Overal aan boord volledige controle

Met de geavanceerde functies voor afstandsbediening van de stuurautomaat en markering van waypoints houdt u volledige controle over uw boot, ook als u niet aan het roer staat. Met de quatix 5 hebt u toegang tot een GHC™ 20 regeleenheid om de stuurautomaat te bedienen. U kunt van koers veranderen en de boot wenden, keren en sturen. U kunt ook op afstand waypoints markeren, zodat u een waypoint van de quatix 5 kunt toevoegen en automatisch kunt synchroniseren met uw gekoppelde kaartplotter.

Profiteer van de handige Garmin SailAssist™functies

Bij wedstrijdzeilen kunt u de start niet alleen timen, maar ook visualiseren. Met 2 waypoints maakt u op uw quatix 5 een virtuele lijn, die de startlijn van de zeilrace voorstelt. Afstand tot startlijn geeft op basis van de afstand tot de virtuele startlijn aan hoe ver u van de lijn verwijderd bent. Met de virtuele startlijn beschikt u ook over een aftel-timer, die aftelt tot de race van start gaat. De koersassistentie geeft de positieve of negatieve drift van de boot aan, waarna u met een druk op de knop gemakkelijk de bakboord- en stuurboord-koershoeken van de boot kunt kalibreren.

Watersportgegevens verzamelen

Bij paddle-boarden of kanoën houdt de quatix 5 uw slagen bij, de afstand per slag en uw totale afstand. Het toestel kan zelfs rondes of etappes bijhouden. En bij waterskiën kunt u met een blik op uw quatix 5 horloge controleren hoe snel de boot gaat.

Navigeren op water en land

Het quatix 5 horloge is voorzien van ultragevoelige GPS-navigatie- en volgfuncties plus sensorfuncties voor een hoogtemeter, barometer en kompas. De ingebouwde hoogtemeter biedt hoogtegegevens waarmee u uw stijging en daling nauwkeurig in de gaten houdt, terwijl de barometer weersveranderingen kan voorspellen op basis van luchtdruktrends. Met het 3-assig kompas vindt u altijd uw weg, ongeacht of u stilstaat of beweegt. Bovendien zorgt een interne gyroscoop in UltraTrac-modus voor extra nauwkeurige positiebepaling (en een extra lange batterijlevensduur).

Volop genieten van entertainment

Met de quatix 5 kunt u ook het entertainmentsysteem aan boord bedienen. Met de ingebouwde FUSION-Link Lite app kunt u gekoppelde StereoActive toestellen en andere stereomodellen met ANT-functionaliteit (RA70/BB100) bedienen.

Ingebouwde activity tracker

Met uw quatix 5 kunt u al uw fysieke activiteiten volgen, op het water of op het land. De Elevate polshartslagmeting maakt een borstband overbodig en meet uw hartslag 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het toestel biedt ook geavanceerde fitnesstrainingsfuncties, inclusief trainingsstatistieken en activiteitenprofielen voor meerdere sporten/activiteiten, zoals hardlopen, fietsen, zwemmen, hiken en golfen.

Uitgebreide, slimme connectiviteit

Smartphone meldingen2 via quatix 5 bieden u de mogelijkheid om e-mails, sms-berichten en waarschuwingen te ontvangen op uw horloge – waar u ook bent, op het water, in de vrije natuur in, op de golfbaan of gewoon even niet achter uw bureau. Andere connected functies omvatten automatische uploads naar onze Garmin Connect online fitnesscommunity, Live Track en informatie delen op sociale media via onze gratis Garmin Connect en Garmin Connect™ Mobile apps.

Altijd indruk maken

Het slanke, stijlvolle ontwerp maakt overal indruk, op het water of op het land. Dankzij het exclusieve QuickFit™ systeem van Garmin kunt u de polsband van uw quatix 5 snel en gemakkelijk verwisselen, zonder gereedschap. Ook de meegeleverde, voorgeladen maritieme wijzerplaten kunt u gemakkelijk naar wens verwisselen. Het toestel is ook compatibel met Connect IQ, zodat u naar wens meer gratis wijzerplaten en activiteiten-apps kunt downloaden.

fenix hr