fēnix® 5x PLUS

Prijzen vanaf € 849,99

Prestaties die de X in excellentie zetten

  • Ultieme multisport GPS smartwatch met polshartslagtechnologie1 en kleuren TopoActive Europa kaarten met Trendline popularity routing om u te helpen de beste paden te vinden en volgen
  • De pulse oxymeter-acclimatiseringssensor bij de pols1 zorgt ervoor dat u weet wat de zuurstofsaturatie in uw bloed is. Dit is vooral nuttig wanneer u zich aan hogere hoogten aanpast
  • Geschikt voor het avontuur dankzij het robuuste ontwerp met krasbestendig gebogen lens van saffierglas plus roestvrij stalen of Diamond-Like Carbon (DLC) titanium rand en achterkant
  • Geniet van uw favoriete muziek vanaf uw horloge, draadloos verbonden met Bluetooth® hoofdtelefoon (afzonderlijk verkrijgbaar) voor luisterplezier zonder uw telefoon2
  • Geschikt voor Garmin Pay. Met de oplossing voor contactloos betalen3 betaalt u snel en eenvoudig met uw horloge. Contanten en pasjes kunt u thuis laten
  • Ingebouwde navigatiesensoren met een drie-assig kompas, gyroscoop en barometrische hoogtemeter, en meerdere satellietnetwerken (GPS, GLONASS en Galileo) waarmee u uw gegevens in veeleisendere omstandigheden beter bij kunt houden dan wanneer u alleen met GPS werkt
  • Batterijprestaties:4 tot 20 dagen in smartwatchmodus en 13 uur in GPS-modus met muziek (afhankelijk van de instellingen)

Voor sporters en outdooravonturiers die het ultieme willen van een multisporttrainer aan de pols is er nu de ultra-robuuste fēnix 5X Plus. Het is ons eerste horloge uit de fēnix serie met de Pulse OX sensor op de pols zodat u uw zuurstofsaturatie in uw bloed kunt meten op grote hoogten. Andere hoogtepunten zijn de navigeerbare TopoActive Europa kleurenkaarten, polshartslagmeting, een muziekspeler waarmee u kunt tot 500 nummers kunt opslaan – plus Garmin Pay, onze contactloze betalingsoplossing.

Uw weg naar succes

Of u nu in de stad of op een pad in de natuur bent, alle horloges van de fēnix 5 Plus serie bieden ingebouwde kaarten en navigatiefuncties om u te helpen oriënteren en op koers te blijven. Full-color TopoActive Europe kaarten zijn vooraf geïnstalleerd op het horloge en de kaartgegevens zijn geoptimaliseerd, zodat u in één oogopslag kunt navigeren en uw locatie kunt zien. Voor hardlopers en fietsers is het toestel ook voorzien van Trendline popularity routing, waarbij miljoenen kilometers van Garmin Connect gegevens worden gebruikt om u te helpen als een local te hardlopen en fietsen – waar u ook bent.

Uw weg naar succes

Hoogwaardige materialen, sterke prestaties

De fēnix 5 plus serie is vervaardigd van hoogwaardige materialen en is verkrijgbaar in een verscheidenheid van afwerkingsopties, zoals een PVD-gecoate roestvrij stalen rand met behandelde siliconen horlogeband. Als u het comfort van een lichter gewicht metaal dat 30% sterker dan staal is wilt, dan is er een versie met deluxe titanium rand met geborsteld titanium armband. Bij beide versies is het heldere, full-color, transflectieve Garmin Chroma Display™ scherm met hoge resolutie en LED-schermverlichting uitstekend afleesbaar in alle lichtomstandigheden, zelfs bij fel zonlicht. Alle modellen van de fēnix 5X Plus serie hebben een sterke gebogen lens van saffierglas.

Klim beter

Wanneer het terrein steiler wordt en er enkele serieuze klimmen in het verschiet liggen, kunnen de speciale klimfuncties van uw fēnix 5X Plus u daar echt bij helpen. De ClimbPro widget biedt real-time informatie over huidige en toekomstige beklimmingen. Zie de klimhelling, afstand en hoogtewinst voor elk klimsegment evenals een voortgangsmarkering die aangeeft hoeveel verder u nog moet gaan. Bij zware beklimmingen biedt de Pulse OX sensor extra informatie. Deze sensor gebruikt lichtstralen om de absorptie van hemoglobine in uw bloedbaan te meten, zodat u kunt beoordelen hoe goed het zuurstofniveau van uw lichaam aan de dunnere lucht op hogere hoogten wordt aangepast.

Klim beter

Verbeterde satellietontvangst

Alle fēnix 5 Plus horloges beschikken, naast de beproefde GPS- en GLONASS-compatibiliteit, over Galileo satellietontvangst, zelfs in de meest afgelegen omgevingen. Elk horloge beschikt niet alleen over een hulpfunctie via kaarten, maar ook over een hoogtemeter, barometer en kompas voor optimaal omgevingsbewustzijn. De geïntegreerde hoogtemeter toont hoogtegegevens om nauwkeurig stijg- en daalgegevens bij te houden tijdens een activiteit als hiken. Met het 3-assige elektronische kompas met kantelcompensatie vindt u altijd uw weg, ongeacht of u beweegt.

Verbeterde satellietontvangst

Geavanceerde prestatiegegevens

Alle horloges uit de fēnix 5 Plus serie beschikken over geavanceerde trainingsfuncties om uw fitheid en prestaties te volgen. Bekijk fysiologische meetwaarden, hardloopdynamica en meer om uw workoutstatistieken te volgen, uw vooruitgang te meten en uw conditie te perfectioneren. Trainingsstatus evalueert automatisch uw recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren. Zo weet u of u te intensief, effectief of optimaal traint. Een anaeroob trainingseffect-meetwaarde helpt u te zien hoe u met uw training uw grenzen steeds verder verlegt. U hebt ook zicht op uw algehele trainingsbelasting, Speciale voorgeladen activiteitenprofielen zijn beschikbaar voor zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, skiën, roeien, peddelsurfen en meer. Voor extra motivatie downloadt u geavanceerde workouts en trainingsplannen via Garmin Connect.

Geavanceerde prestatiegegevens

Hartslagmeter aan de pols

Verder kunt u met de Elevate hartslagtechnologie via uw pols uw hartslaggegevens bijhouden zonder een borstband te hoeven dragen. Het horloge gebruikt behalve uw aantal stappen en uw slaapgedrag ook uw hartslag voor het berekenen van het aantal verbrande calorieën en de intensiteit van uw workouts. Het meet ook uw hartslagwisselingenom een stressscore te berekenen waarmee u kunt bepalen voor welke mate van activiteit uw lichaam gereed is.

Hartslagmeter aan de pols

De soundtrack bij uw sport

Heeft u een powersong waarmee u uzelf klaarstoomt voor een wedstrijd of zware workout? Met fēnix 5X Plus kunt u nu zonder uw telefoon genieten van muziek onderweg. U kunt maximaal 500 nummers op uw horloge opslaan. Het is gemakkelijk om muziek te downloaden en uw favoriete nummers op te slaan, zodat u er overal van kunt genieten wanneer u een draadloze Bluetooth hoofdtelefoon aansluit (afzonderlijk verkrijgbaar). U kunt zelfs uw zorgvuldig samengestelde afspeellijsten met behulp van bepaalde muziekstreamingservices5 synchroniseren met uw horloge om zonder reclame te luisteren. Dus laat uw telefoon maar thuis wanneer u gaat hardlopen of fietsen. De muziek die u opzweept, draagt u aan uw pols.

De soundtrack bij uw sport

Betaal met een zwaai van uw pols

Om uw actieve levensstijl te behouden, beschikt fēnix 5X Plus over onze Garmin Pay contactloze betalingsoplossing. Gebruik het om te betalen voor aankopen, zodat u snel langs de kassa kunt en uw contant geld en kaarten thuis kunt laten. Het werkt vrijwel overal waar er een scanner is voor contactloze betalingen.

Betaal met een zwaai van uw pols

Blijf slim verbonden

Alle modellen uit de fēnix 5 Plus ondersteunen smartphone meldingen wanneer ze zijn gekoppeld aan een compatibel toestel.6 Ontvang e-mails, berichten en waarschuwingen op uw horloge – of u nu op pad bent, op de golfbaan staat of gewoon achter uw bureau zit. Andere connected functies omvatten automatische uploads naar onze Garmin Connect online fitnesscommunity, live volgen, GroupTrack7 en informatie delen op sociale media via onze gratis Garmin Connect en Garmin Connect Mobile apps.

Blijf slim verbonden

Aangepaste apps, wijzerplaten en bandjes

U kunt elk fēnix horloge naar wens aanpassen met gratis downloads uit onze Connect IQ store. U kunt uw wijzerplaat aanpassen, gegevensvelden toevoegen of apps en widgets downloaden die u in een oogwenk voorzien van informatie. Er is ook een uitgebreid aanbod aan QuickFit® banden in hoogwaardig leer, metaal of silicone — zo kiest u de perfecte band voor elke sport of activiteit. Voor deze stijlwisselingen hebt u geen gereedschap nodig. U hoeft de band alleen te verwisselen en de nieuwe band vast te klikken. Met Garmin kunt u een persoonlijk tintje toevoegen aan het horloge dat precies bij u past.

Aangepaste apps, wijzerplaten en bandjes

Hardloopvermogen

Geef uw training een boost en download onze Running Power app in de Connect IQ store naar uw compatibele horloge. Deze app is ontwikkeld door Garmin Labs en verzamelt allerlei gegevens, zoals tempo, verticale oscillatie, helling en zelfs de plaatselijke windomstandigheden. Zo ziet u met hoeveel vermogen u afzet tijdens het hardlopen. Als u elke minuut en kilometer weet hoeveel energie u gebruikt, kunt u beter uw tempo bepalen zodat u niet voortijdig uitgeput raakt. Het beste nieuws? Als u al de juiste Garmin toestellen hebt, kost het u niets extra’s om alles uit uw hardloopsessies te halen. U hebt alleen een fēnix 5 en een van deze drie accessoires nodig: HRM-Run, HRM-Tri of de Running Dynamics Pod. Meer informatie.

1 Nauwkeurigheid van activity trackers
2 Vereist een compatibel Bluetooth toestel voor muziek luisteren
3 Beschikbaar voor ondersteunde pasjes van deelnemende banken. Vraag uw bank om meer informatie. Bekijk de momenteel ondersteunde landen, betalingsnetwerken en deelnemende banken
4 Bij standaardgebruik; de levensduur van de batterij kan variëren al naar gelang het gebruik
5 Mogelijk hebt u een premium-abonnement van een externe muziekprovider nodig
6 Ga naar Garmin.com/ble
7 Indien gekoppeld met een compatibele telefoon; GroupTrack kan tot 50 fietsers volgen

Het merk en de logo’s van Bluetooth® zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en voor elk gebruik van het merk en de logo’s is een licentie verkregen door Garmin