KLEIN, STIJLVOL, SMART

Deze stijlvolle smartwatch is de eerste in zijn soort van Garmin met een ongelooflijk kleine kast van slechts 34 mm en een stijlvol display met motief. Tik erop of draai je pols om het heldere touchscreen weer te geven.

CLASSIC OF SPORT UITVOERING

Kies uit klassieke en sportieve ontwerpen met verschillende kleuren, materialen en verwisselbare banden, waaronder leer en siliconen, zodat je altijd over het perfecte accessoire beschikt dat bij jouw look past.

Groot in functies. Klein aan de pols.

ENERGIEBEWAKING MET BODY BATTERY™

Meet de energieniveaus van je lichaam, zodat je de beste momenten kunt vinden om te bewegen en te rusten.

HARTSLAGMETING OP DE POLS

Deze watch meet voortdurend je hartslag3 en kan worden ingesteld om je te waarschuwen als die te hoog of te laag blijft.

STRESSTRACKING

Ontdek of je een rustige, gebalanceerde of stressvolle dag hebt. Ontspanningsherinneringen vragen je zelfs om een korte ademhalingsactiviteit uit te voeren wanneer je gestresst bent.

TRACKING VAN MENSTRUATIECYCLUS

Gebruik de Garmin Connect ™ app om je menstruatie cyclus of zelfs je zwangerschap te volgen. Registreer symptomen, ontvang informatie over lichaamsbeweging, voeding en meer. Je kunt zelfs gegevens op je pols zien en registreren.

TRACKING VAN HYDRATATIE

Registreer je dagelijkse vochtinname direct op je watch. Je kunt zelfs herinneringen voor hydratatie configureren, doelen instellen en je geschiedenis en voortgang bekijken in de Garmin Connect app.

ADEMHALING METEN

Zie hoe je overdag, tijdens je slaap en tijdens ademhalings- en yoga-activiteiten ademt.

PULSE OX SENSOR

Gebruik de Pulse Ox sensor4 om op elk moment van de dag of ‘s nachts tijdens je slaap te controleren hoe goed je lichaam zuurstof opneemt.

MINDFUL ADEMEN

Als je wilt ontspannen of concentreren, kun je een ademhalingsactiviteit starten. Dit horloge houdt je stressniveau en ademhaling bij, zodat je een beter inzicht krijgt in de manier waarop je ademhaalt.

GEAVANCEERDE SLAAPCONTROLE

Krijg een volledig beeld van de manier waarop je slaapt met een weergave van lichte3, diepe en REM-slaapfasen, evenals Pulse Ox en ademhalingsgegevens.

Blijf connected.

SMARTPHONE MELDINGEN

Ontvang e-mails, berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone. Je kunt zelfs sms-berichten beantwoorden als je een Android™ telefoon hebt.

VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES

Wanneer je watch en telefoon zijn gekoppeld, kun je een hulpoproep met je actuele locatie verzenden naar geselecteerde contactpersonen5.

AGENDAWEERGAVE

Wanneer een compatibele smartphone is gekoppeld, kun je eenvoudig vanaf je pols controleren hoe je dag eruitziet.

SYNCHRONISEER MET GARMIN CONNECT

Bekijk je gezondheids- en fitnessinformatie op één en dezelfde plek. De Garmin Connect app geeft toegang tot een levendige online community, waar mensen contact kunnen maken, wedstrijden kunnen houden en dingen kunnen delen, waar ze ook zijn.

 

 

Gemaakt voor mensen die veel onderweg zijn.

FITNESSTRACKING

Terwijl je onderweg bent, houdt Lily stappen, verbrande calorieën, minuten intensieve beweging en meer bij3.

SPORTAPPS

Til je workouts naar een hoger niveau met activiteitenprofielen voor yoga, pilates, cardio, bewust ademhalen, krachttraining en meer.

VERBONDEN GPS

Gebruik de GPS-functie van je compatibele smartphone zodat je wandelingen, ritten en hardloopsessies buiten nauwkeurig kunt volgen.

Gemaakt voor dagelijks gebruik.

LEVENSDUUR VAN BATTERIJ

Blijf langer in beweging met een batterijlevensduur van maximaal 5 dagen in de smartwatchmodus.

CLASSIFICATIE WATERBESTENDIGHEID

Deze smartwatch is geschikt om te zwemmen waardoor het toestel ideaal is voor zwemmen, douchen of een dag in de spa.

KLEIN, LICHT ONTWERP

Met een lichtgewicht kast van slechts 34 mm valt deze watch enkel op door zijn modieuze looks, niet door de grootte.

Bekijk je statistieken en houd je doelen bij in de Garmin Connect™ app.

MEER INFORMATIE

1 Eerste installatie vereist via Garmin Connect of Garmin Express™2 Indien gekoppeld met een compatibele telefoon.3 Nauwkeurigheid van activity trackers.; Slaaptracking is beschikbaar indien gekoppeld met een compatibele smartphone.4 Dit is geen medisch toestel en is niet bedoeld voor gebruik in de diagnose of controle van een medische aandoening; zie Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox is niet in alle landen beschikbaar.5 Voor de vereisten en beperkingen met betrekking tot veiligheid en tracking, zie Garmin.com/safety.Android™ is een handelsmerk van Google LLC.FirstbeatANT